Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Chance U

Last Chance U

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Last Chance U på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ron Ollie
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: I en dokumentar, som udspiller sig på et af NCAA footballs bedste rekrutterings-steder, forsøger fyre med problemer at bevise deres værd på banen og i klassen.


Se Last Chance U på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Last Chance U (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Chance U (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Last Chance U herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Chance U er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Chance U (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar