Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Chance U

Last Chance U

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Last Chance U på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ron Ollie
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: I en dokumentar, som udspiller sig på et af NCAA footballs bedste rekrutterings-steder, forsøger fyre med problemer at bevise deres værd på banen og i klassen.


Se Last Chance U på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Last Chance U (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Chance U (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Last Chance U herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Chance U er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Chance U (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore