Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Chance U

Last Chance U

28/07/2020 | Flixfilm

Se Last Chance U på Netflix

Indspilningsår: 2016–2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ron Ollie
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: I en dokumentar, som udspiller sig på et af NCAA footballs bedste rekrutterings-steder, forsøger fyre med problemer at bevise deres værd på banen og i klassen.


Se Last Chance U på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Last Chance U (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Chance U (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Last Chance U:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Chance U er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Chance U (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar