Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Chance U

Last Chance U

28/07/2020 | Flixfilm

Se Last Chance U på Netflix

Produktionsår: 2016–2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ron Ollie, John III Franklin, Buddy Stephens
Spilletid: 55 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: I en dokumentar, som udspiller sig på et af NCAA footballs bedste rekrutterings-steder, forsøger fyre med problemer at bevise deres værd på banen og i klassen.

Last Chance U (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Last Chance U på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Chance U (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Chance U (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Chance U, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Chance U er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar