Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Flight to Abuja

Last Flight to Abuja

15/06/2020 | Flixfilm

Se Last Flight to Abuja på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Obi Emelonye
Skuespillere: Omotola Jalade-Ekeinde, Hakeem Kae-Kazim, Jim Iyke, Anthony Monjaro
Spilletid: 81 min
Land: Nigeria, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Da katastrofen indtræffer i luften, bliver passagererne om bord på et rutefly konfronteret med deres fortid og risikoen for at dø. Baseret på virkelige hændelser.

Last Flight to Abuja havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Last Flight to Abuja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Flight to Abuja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Flight to Abuja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Flight to Abuja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Flight to Abuja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar