Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Hope

Last Hope

21/12/2018 | 2 kommentarer

Se Last Hope på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robbie Daymond
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter at den geniale videnskabsmand Leon Lau næsten udryddede menneskeheden for syv år siden, må han nu bekæmpe den miljøkatastrofe, han uforvarende har forårsaget.


Se Last Hope på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Last Hope (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Hope (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Last Hope herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Hope er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Hope (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Last Hope

  1. Rene - kl. 11:38, 14-09-2018:

    Erhm… den trailer passer vist ikke helt med den titel? Det er i hvert fald ikke traileren til den tegneserie der er lagt på Netflix 😛

  2. Rene - kl. 10:07, 15-09-2018:

    Så blev den rettet 🙂

    Skriv kommentar


Telmore