Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Knights

Last Knights

01/01/2021 | Flixfilm

Last Knights på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Kazuaki Kiriya
Skuespillere: Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, United States, South Korea, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En adelsmand, der sætter sine folks velvære højere end kejserens ordrer, bliver dræbt. Hans riddere sværger hævn.

Last Knights havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Last Knights på YouTube.Se Last Knights på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Knights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Knights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Knights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Knights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar