Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Love

Last Love

01/12/2016 | Flixfilm

Se Last Love på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Sandra Nettelbeck
Skuespillere: Michael Caine, Michelle Goddet, Jane Alexander, Serge Hollogne
Spilletid: 111 min
Land: Germany, Belgium, USA, France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En enkemand og professor, der bor alene i Paris, kan ikke se en meningsfuld fremtid for sig selv, før han møder en frisindet ung danselærer.


Se Last Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLast Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Last Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar