Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last One Standing

Last One Standing

08/03/2022 | Flixfilm

Last One Standing på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gekidan Hitori, Daigo Yamamoto, Shiori Satô
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Japanske komikere spiller hovedrollerne i et spændende, improviseret og hylende skægt drama, men hvis deres humor ikke rammer plet, bliver de diskvalificeret.

Last One Standing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Last One Standing på YouTube.Se Last One Standing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Last One Standing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last One Standing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last One Standing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last One Standing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar