Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Summer

Last Summer

09/07/2021 | Flixfilm

Last Summer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ozan Açiktan
Skuespillere: Fatih Berk Sahin, Ece Çesmioglu, Halit Özgür Sari
Spilletid: 101 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det er sommerferie i kystbyen, og 16-årige Deniz forsøger at vinde sin barndomsflammes hjerte og håndtere et trekantsdrama.

Last Summer havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Last Summer på YouTube.Se Last Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar