Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Vegas

Last Vegas

04/09/2020 | Flixfilm

Se Last Vegas på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jon Turteltaub
Skuespillere: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tre venner i tresserne holder polterabend i Las Vegas for deres bedste ven, der er en værre playboy, i et forsøg på at genopleve ungdommens fest og ballade.

Last Vegas havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Last Vegas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Vegas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Vegas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Vegas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Vegas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar