Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Vegas

Last Vegas

04/09/2020 | Flixfilm

Se Last Vegas på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jon Turteltaub
Skuespillere: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tre venner i tresserne holder polterabend i Las Vegas for deres bedste ven, der er en værre playboy, i et forsøg på at genopleve ungdommens fest og ballade.Se Last Vegas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Last Vegas havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Last Vegas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Last Vegas:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Last Vegas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Vegas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar