Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Late Edwina Black

Late Edwina Black

24/04/2023 | Flixfilm

Late Edwina Black på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Catherine Lacey, Beatrice Varley, Mary Merrall
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en koldhjertet arving dør på mystisk vis, mistænker en efterforsker medlemmerne af hendes husstand – som alle har en grund til at ønske hende død.Se Late Edwina Black på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Late Edwina Black havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Late Edwina Black på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Late Edwina Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Late Edwina Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Late Edwina Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Late Edwina Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar