Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Late Life: The Chien-Ming Wang Story

Late Life: The Chien-Ming Wang Story

15/03/2022 | Flixfilm

Late Life: The Chien-Ming Wang Story på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Frank W Chen
Skuespillere: Chien-ming Wang, Neil Allen, Brian Cashman
Spilletid: 99 min
Land: United States, Taiwan
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Skader sendte New York Yankees pitcher Chien-Ming Wang på bænken. Denne dokumentarfilm viser hans ubarmhjertige kamp tilbage til toppen.

Late Life: The Chien-Ming Wang Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Late Life: The Chien-Ming Wang Story på YouTube.Se Late Life: The Chien-Ming Wang Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Late Life: The Chien-Ming Wang Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Late Life: The Chien-Ming Wang Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Late Life: The Chien-Ming Wang Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Late Life: The Chien-Ming Wang Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar