Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Late Night

Late Night

27/06/2021 | Flixfilm

Se Late Night på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Nisha Ganatra
Skuespillere: Emma Thompson, Mindy Kaling, John Lithgow
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En garvet talkshowvært på nippet til at blive udskiftet forsøger at opgradere sit image, da en dreven kvinde bliver en del af hendes mandsdominerede forfatterteam.

Late Night havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Late Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Late Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Late Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Late Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Late Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar