Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Latin Lover

Latin Lover

31/03/2021 | Flixfilm

Latin Lover på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Cristina Comencini
Skuespillere: Virna Lisi, Marisa Paredes, Angela Finocchiaro
Spilletid: 104 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Døtrene og enkerne efter en legendarisk filmstjerne og skørtejæger samles for at hylde hans store karriere i denne hyldest til den italienske filmscenes guldalder.Se Latin Lover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Latin Lover havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Latin Lover på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Latin Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Latin Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Latin Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Latin Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar