Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Latinamerikansk Netflix-serie ‘Ingobernable’ vender tilbage

Latinamerikansk Netflix-serie ‘Ingobernable’ vender tilbage

18/05/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har annonceret, at en sæson 2 af den originale serie ‘Ingobernable’ er på vej. Den nye sæson får premiere i 2018.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er uvist hvor populær serien er på vores breddegrader, men med en ny sæson på tegnebrættet må det antages at serien har et stort publikum.

‘Ingobernable’ sæson 2 bliver på 15 episoder – som det også var tilfældet med første sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien ‘Ingobernable’, som betyder uregerlig eller ustyrlig, har den mexikanske skuespiller Kate del Castillo i hovedrollen som Irene Urzua – en kvinde med stærk personlighed, overbevisning og skarpe idéer.

Irene Urzua er ægtefælle til den mexikanske præsident – en mand som hun dog bliver mistænkt for at have slået ihjel og hun må derfor igennem en længere kamp for at bevise hendes uskyld.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Blockbuster' - sæson 1

Netflix vil gerne være en global streamingtjenesten, som tilbyder det samme indhold over hele verden. Derfor fokuserer Netflix på at lave film og serier, som kan have interesse for deres medlemmer uanset hvor de befinder sig i verden. Det er muligt at ‘Ingobernable’ ikke er det store seer-hit i Danmark, men mon ikke det er anderledes i Latinamerika hvor serien har sin oprindelse?

Se ‘Ingobernable‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar