Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Lav mad med Paris Hilton på Netflix

Lav mad med Paris Hilton på Netflix

18/07/2021 | Flixfilm

Cooking With Paris NetflixKan realitystjernen Paris Hilton, som har en mildest talt blakket fortid overhovedet finde ud af at koge et æg?

Snart kan du få svaret når Netflix har premiere på det nye madlavningsprogram ‘Cooking with Paris’, hvor hotelarvingen vil invitere indenfor blandt potter og pander.

Gennem seks episoder af ‘Cooking with Paris’ vil realitystjernen vende det traditionelle madlavningsprogram fuldstændig på hovedet! Hun er fuldstændig klar over at hun ikke er særlig god i køkkenet eller har en længere kokkeuddannelse.

Derfor inviterer hun venner og kendte stjerner indenfor i hendes køkken, mens hun afprøver nye ingredienser, opskrifter og underlige køkkenmaskiner.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger hvilke stjerner, som kommer på besøg, men med hendes store omgangskreds i det prestigefyldt miljø må det forventeligt være nogen som man udmærket kender fra sladderbladene.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet er inspireret af en video på hendes egen YouTube kanal hvor hun forsøger sig med at lave lasagne. Videon blev et større viralt hit med mere en 5 millioner visninger.

Paris Hilten vil gå hele vejen – fra supermarkedet til mad på bordet – og måske lærer hun noget undervejs!

Se ‘Cooking with Paris’ på Netflix Danmark fra den 4. august.




Skriv kommentar