Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lavender

02/04/2017 | Flixfilm

Se Lavender på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Ed Gass-Donnelly
Skuespillere: Abbie Cornish, Dermot Mulroney, Justin Long, Lola Flanery
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter opdagelsen af gamle kraniebrud bliver en fotograf, der lider af hukommelsestab, i voksende omfang hjemsøgt af en dyster hemmelighed fra barndommen.


Se Lavender på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLavender havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lavender ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lavender herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lavender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lavender stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Lavender

  1. Bjarne Volder - kl. 21:26, 22-04-2017:

    Holdt ud i ca 20 minutter, hvorefter jeg måtte springe fra. Noget af det ringeste længe set….

    Skriv kommentar