Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lavsæson for kærlighed

Lavsæson for kærlighed

14/04/2023 | Flixfilm

Lavsæson for kærlighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De flyttede egentlig ud for at finde ro, men den hårdt prøvede forfatter og hans hustru står over for nye fristelser, da de danner et umage venskab med deres nye naboer.Se Lavsæson for kærlighed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lavsæson for kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lavsæson for kærlighed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lavsæson for kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lavsæson for kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lavsæson for kærlighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lavsæson for kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar