Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Law School

Law School

18/06/2021 | Flixfilm

Se Law School på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Myung-Min Kim, Kim Bum, Hye-young Ryu
Spilletid: 65 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Efter en grufuld hændelse på deres prestigefyldte skole sætter en garvet juraprofessor og hans ambitiøse elever retssystemet på prøve.

Law School (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Law School på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Law School (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Law School (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Law School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Law School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar