Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lawrence of Arabia: Restored Version

Lawrence of Arabia: Restored Version

01/04/2020 | Flixfilm

Se Lawrence of Arabia: Restored Version på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: David Leans tegner et komplekst portræt af den gådefulde englænder T.E. Lawrence, som forenede arabiske stammer i kamp mod de osmanniske tyrkere under 1. verdenskrig.Se Lawrence of Arabia: Restored Version på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lawrence of Arabia: Restored Version havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lawrence of Arabia: Restored Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lawrence of Arabia: Restored Version:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lawrence of Arabia: Restored Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lawrence of Arabia: Restored Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar