Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lawrence of Arabia

Lawrence of Arabia

20/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Lawrence of Arabia på Netflix

Indspilningsår: 1962
Genre: Adventure, Biography, Drama, History, War
Instruktør: David Lean
Skuespillere: Peter O'Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn, Jack Hawkins
Spilletid: 216 min
Land: UK
Sprog: English, Arabic, Turkish
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Denne Oscar-vindende storfilm fortæller den sande historie om T.E. Lawrence, der forenede stridende arabiske stammer til kamp mod tyrkerne under 1. verdenskrig.


Se Lawrence of Arabia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lawrence of Arabia havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lawrence of Arabia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lawrence of Arabia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lawrence of Arabia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lawrence of Arabia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar