Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lawrence of Arabia

Lawrence of Arabia

20/01/2016 | Flixfilm

Se Lawrence of Arabia på Netflix

Indspilningsår: 1962
Genre: Adventure, Biography, Drama, History, War
Instruktør: David Lean
Skuespillere: Peter O'Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn, Jack Hawkins
Spilletid: 228 min
Land: UK
Sprog: English, Arabic, Turkish
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne Oscar-vindende storfilm fortæller den sande historie om T.E. Lawrence, der forenede stridende arabiske stammer til kamp mod tyrkerne under 1. verdenskrig.


Se Lawrence of Arabia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLawrence of Arabia havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lawrence of Arabia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lawrence of Arabia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lawrence of Arabia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lawrence of Arabia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar