Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Layer Cake

Layer Cake

18/02/2015 | Flixfilm

Layer Cake på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Matthew Vaughn
Skuespillere: Daniel Craig, Sienna Miller, Michael Gambon
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Romanian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Er erfaren britisk narkohandler vil ud af miljøet, men før det kan ske, er han nødt til at afslutte et allersidste job.

Layer Cake havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Layer Cake på YouTube.Se Layer Cake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Layer Cake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Layer Cake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Layer Cake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Layer Cake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar