Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Layla M.

23/03/2018 | Flixfilm

Se Layla M. på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Mijke de Jong
Skuespillere: Nora El Koussour, Ilias Addab, Hassan Akkouch, Yasemin Cetinkaya
Spilletid: 98 min
Land: Netherlands, Belgium, Germany, Jordan
Sprog: Arabic, English, Dutch
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En muslimsk teenager, der konstant er udsat for fordomme i Amsterdam, prøver at finde et ståsted i en verden af fundamentalistisk islam.


Se Layla M. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLayla M. havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Layla M. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Layla M. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Layla M. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Layla M. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar