Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LazyTown

04/11/2013 | Flixfilm

Se LazyTown på Netflix

Indspilningsår: 2002–2016
Genre: Adventure, Comedy, Family, Music, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Magnús Scheving, Stefán Karl Stefánsson, Julianna Rose Mauriello, Julie Westwood
Spilletid: 30 min
Land: Iceland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Mens Stephanie og Sportacus prøver at få indbyggerne i LazyTown til at bevæge sig, arbejder Robbie Rådden ekstra hårdt for at underminere deres indsats.


Se LazyTown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLazyTown havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LazyTown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LazyTown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LazyTown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LazyTown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til LazyTown

  1. samira - kl. 21:51, 11-05-2017:

    hvornår kommer der lazy Town

    Skriv kommentar