Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lazzarella

Lazzarella

31/03/2021 | Flixfilm

Lazzarella på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktion: Carlo Ludovico Bragaglia
Skuespillere: Alessandra Panaro, Terence Hill, Rossella Como
Spilletid: 97 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den universitetsstuderende Luciano og gymnasieeleven Sandra forelsker sig i hinanden, men en familiekrise tvinger Sandra til at foretage et valg, der ændrer alting.

Lazzarella havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lazzarella på YouTube.Se Lazzarella på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lazzarella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lazzarella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lazzarella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lazzarella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar