Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Ballon Rouge

Le Ballon Rouge

05/09/2022 | Flixfilm

Le Ballon Rouge på Netflix

Produktionsår: 1918
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charles Lamy, Geneviève Félix
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: None
IMDb-karakter: N/A

Handling: En skoledreng befrier en knaldrød ballon fra en lygtepæl, og ballonen bliver hans tro følgesvend på hans vandreture rundt i Paris' gader.Se Le Ballon Rouge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le Ballon Rouge havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Ballon Rouge på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le Ballon Rouge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Ballon Rouge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Ballon Rouge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Ballon Rouge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar