Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Chalet

Le Chalet

17/04/2018 | 2 kommentarer

Se Le Chalet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En gruppe venner, som samles i en fjerntliggende hytte i de franske alper, bliver fanget i en dødelig fælde, da en mørk hemmelighed fra fortiden kommer frem i lyset.


Se Le Chalet på Netflix

Anmeldelse: Le Chalet

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Le Chalet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Le Chalet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Le Chalet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Le Chalet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Chalet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Le Chalet

  1. Maya - kl. 21:23, 19-04-2018:

    Dritbra serie

  2. Ulrik Fenger Svendsen - kl. 14:15, 22-04-2018:

    Genial miniserie. Bedst beskrevet som barnaby møder scream. Et isoleret fransk område danner rammerne om denne tragedie og grusomme hævn der er i vente. Meget imponerende

    Skriv kommentar