Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Chalet

Le Chalet

17/04/2018 | 2 kommentarer

Se Le Chalet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En gruppe venner, som samles i en fjerntliggende hytte i de franske alper, bliver fanget i en dødelig fælde, da en mørk hemmelighed fra fortiden kommer frem i lyset.


Se Le Chalet på Netflix

Anmeldelse: Le Chalet

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Le Chalet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Le Chalet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Le Chalet herunder:Fra premieredatoen (17. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Le Chalet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Le Chalet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.2 kommentarer til Le Chalet

  1. Maya - kl. 21:23, 19-04-2018:

    Dritbra serie

  2. Ulrik Fenger Svendsen - kl. 14:15, 22-04-2018:

    Genial miniserie. Bedst beskrevet som barnaby møder scream. Et isoleret fransk område danner rammerne om denne tragedie og grusomme hævn der er i vente. Meget imponerende

    Skriv kommentar


Telmore