Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le cheval d’orgueil

Le cheval d’orgueil

30/07/2021 | Flixfilm

Le cheval d’orgueil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tidligt i 1900-tallet kæmper en familie af bretonske bønder for at holde fast på deres kultur og traditioner, mens fattigdom og krigen raser.Se Le cheval d’orgueil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le cheval d’orgueil havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le cheval d’orgueil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le cheval d’orgueil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le cheval d’orgueil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le cheval d’orgueil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le cheval d’orgueil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar