Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le ciel de Paris

Le ciel de Paris

12/05/2023 | Flixfilm

Le ciel de Paris på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Drama
Instruktion: Michel Béna
Skuespillere: Sandrine Bonnaire, Marc Fourastier, Paul Blain
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Suzannes hjerte er knust, og hun er færdig med mænd – indtil hun møder Lucien. Hvad hun ikke ved, er, at hendes bedste ven Marc også er faldet for hendes nye flamme.Se Le ciel de Paris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le ciel de Paris havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le ciel de Paris på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le ciel de Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le ciel de Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le ciel de Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le ciel de Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar