Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le coeur à l’ouvrage

Le coeur à l’ouvrage

01/01/2022 | Flixfilm

Le coeur à l’ouvrage på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En pornofilmsinstruktør overbeviser sin producer om, at han skal lave en romantisk film, men de medvirkende kæmper med spændinger i deres privatliv.

Le coeur à l’ouvrage havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le coeur à l’ouvrage på YouTube.Se Le coeur à l’ouvrage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le coeur à l’ouvrage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le coeur à l’ouvrage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le coeur à l’ouvrage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le coeur à l’ouvrage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar