Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Colonel Chabert

Le Colonel Chabert

09/06/2021 | Flixfilm

Se Le Colonel Chabert på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Yves Angelo
Skuespillere: Gérard Depardieu, Fanny Ardant, Fabrice Luchini
Spilletid: 110 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ti år efter at være blevet erklæret død i kamp vender en oberst hjem til sin hustru, som har overtaget hans betragtelige formue og giftet sig med en greve.

Le Colonel Chabert havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Le Colonel Chabert på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le Colonel Chabert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Colonel Chabert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Colonel Chabert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Colonel Chabert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar