Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Cousin

Le Cousin

01/01/2022 | Flixfilm

Le Cousin på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Alain Corneau
Skuespillere: Patrick Timsit, Alain Chabat, Samuel Le Bihan
Spilletid: 112 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En politimand begynder at samarbejde med sin afdøde partners meddeler, og langsomt bliver han trukket over på den forkerte side af loven.

Le Cousin havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Cousin på YouTube.Se Le Cousin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le Cousin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Cousin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Cousin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Cousin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar