Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Crabe-Tambour

Le Crabe-Tambour

31/07/2021 | Flixfilm

Le Crabe-Tambour på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktion: Pierre Schoendoerffer
Skuespillere: Jean Rochefort, Claude Rich, Jacques Perrin
Spilletid: 120 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En fransk flådekaptajn prøver at arrangere et sidste møde med en krigshelt, han forrådte for år tilbage. Baseret på Pierre Schoendoerffers roman fra 1977.Se Le Crabe-Tambour på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le Crabe-Tambour havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Crabe-Tambour på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le Crabe-Tambour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Crabe-Tambour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Crabe-Tambour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Crabe-Tambour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar