Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Départ

Le Départ

15/10/2022 | Flixfilm

Le Départ på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at hans chefs Porsche ikke længere er til rådighed, må en frisørassistent, som er bilfanatiker, og hans kæreste finde en bil til hans debutløb.

Le Départ havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Départ på YouTube.Se Le Départ på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le Départ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Départ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Départ, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Départ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar