Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Diable Par La Queue

Le Diable Par La Queue

07/07/2022 | Flixfilm

Le Diable Par La Queue på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at redde sit barndomshjem må en markis omdanne stedet til en kro, hvor en bankrøver og hans to sløve partnere gemmer sig for lovens lange arm.

Le Diable Par La Queue havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Diable Par La Queue på YouTube.Se Le Diable Par La Queue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le Diable Par La Queue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Diable Par La Queue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Diable Par La Queue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Diable Par La Queue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar