Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le facteur de Saint-Tropez

Le facteur de Saint-Tropez

14/02/2022 | Flixfilm

Le facteur de Saint-Tropez på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Comedy
Instruktion: Richard Balducci
Skuespillere: Paul Préboist, Marion Game, Henri Génès
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Da en postarbejder og en politibetjent hører om deres bys bekymrende planer om at bygge et kasino, satser de alt på at forpurre projektet.Se Le facteur de Saint-Tropez på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le facteur de Saint-Tropez havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le facteur de Saint-Tropez på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le facteur de Saint-Tropez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le facteur de Saint-Tropez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le facteur de Saint-Tropez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le facteur de Saint-Tropez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar