Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le fauve est lâché

Le fauve est lâché

22/01/2022 | Flixfilm

Le fauve est lâché på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En hemmelig agent, der er blevet restauratør, begiver sig atter ud på mission for at infiltrere en bande, der har forbindelser til hans bedste ven.

Le fauve est lâché havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le fauve est lâché på YouTube.Se Le fauve est lâché på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le fauve est lâché ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le fauve est lâché stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le fauve est lâché, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le fauve est lâché er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar