Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le frère du guerrier

Le frère du guerrier

05/01/2022 | Flixfilm

Le frère du guerrier på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I det 13. århundredes Frankrig begiver to brødre sig ud på en mission for at genvinde viden om helbredende urter og fortsætte en familietradition.

Le frère du guerrier havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le frère du guerrier på YouTube.Se Le frère du guerrier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le frère du guerrier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le frère du guerrier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le frère du guerrier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le frère du guerrier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar