Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Gagnant

Le Gagnant

01/05/2023 | Flixfilm

Le Gagnant på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Christian Gion
Skuespillere: Philippe Ruggieri, Michel Galabru, Stéphane Audran
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da en ung blikkenslager møder sin drømmekvinde, er den eneste hindring hendes familie — og hendes forlovede. Men alt ændrer sig, da han vinder i lotteriet.Se Le Gagnant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le Gagnant havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Gagnant på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le Gagnant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Gagnant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Gagnant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Gagnant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar