Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Le Gitan

05/11/2021 | Flixfilm

Le Gitan på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Crime, Drama
Instruktion: José Giovanni
Skuespillere: Alain Delon, Paul Meurisse, Annie Girardot
Spilletid: 102 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En moderne Robin Hood stjæler i sit oprør mod samfundet værdier fra de rige og giver dem til sit folk.Se Le Gitan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le Gitan havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Gitan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le Gitan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Gitan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Gitan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Gitan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar