Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le grand pardon

Le grand pardon

07/01/2022 | Flixfilm

Le grand pardon på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Crime
Instruktion: Alexandre Arcady
Skuespillere: Roger Hanin, Richard Berry, Gérard Darmon
Spilletid: 127 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En betjent beslutter sig for at knalde en mafialeder, mens volden hærger mellem jødiske og arabiske fraktioner.

Le grand pardon havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le grand pardon på YouTube.Se Le grand pardon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le grand pardon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le grand pardon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le grand pardon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le grand pardon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar