Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le K Benzema

Le K Benzema

01/05/2018 | Flixfilm

Se Le K Benzema på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Florent Bodin, Damien Piscarel
Skuespillere: Gareth Bale, Karim Benzema, Thierry Henry, Marcelo
Spilletid: 120 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter en skandale med afpresning og en periode på bænken for det franske landshold, fortæller Real Madrid-angriberen Karim Benzema sin side af historien.

Le K Benzema havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le K Benzema på YouTube.Se Le K Benzema på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le K Benzema ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le K Benzema stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le K Benzema, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le K Benzema er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar