Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Manoir

Le Manoir

28/07/2018 | Flixfilm

Se Le Manoir på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Short, Fantasy
Instruktør: Alban Kasikci, Rémi Martin, Thomas Pradier
Skuespillere: N/A
Spilletid: 4 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En gruppe studerende fejrer nytåret på en øde, belgisk ejendom, hvor deres eskapader fører til et blodigt mareridt.


Se Le Manoir på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLe Manoir (The Mansion) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Le Manoir (The Mansion) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Le Manoir herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Le Manoir (The Mansion) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Manoir stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar