Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le mille-pattes fait des claquettes

Le mille-pattes fait des claquettes

06/03/2022 | Flixfilm

Le mille-pattes fait des claquettes på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy
Instruktion: Jean Girault
Skuespillere: Francis Perrin, Roger Miremont, Jean-Jacques Moreau
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter tyskerne beslutter sig for at flytte Venus fra Milo fra Paris til Berlin, udklækker tre venner en plan om at stjæle den berømte skulptur fra Louvre-museet.

Le mille-pattes fait des claquettes havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le mille-pattes fait des claquettes på YouTube.Se Le mille-pattes fait des claquettes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le mille-pattes fait des claquettes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le mille-pattes fait des claquettes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le mille-pattes fait des claquettes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le mille-pattes fait des claquettes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar