Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le nozze di Laura

Le nozze di Laura

21/04/2021 | Flixfilm

Se Le nozze di Laura på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Pupi Avati
Skuespillere: Marta Iagatti, Valentino Agunu, Lina Sastri, Neri Marcorè
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da kærligheden blomstrer mellem en ung italiensk kvinde og en afrikansk studerende, truer hendes families protester – og en hemmelighed – med at splitte de to elskende.

Le nozze di Laura havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Le nozze di Laura på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le nozze di Laura ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le nozze di Laura stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le nozze di Laura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le nozze di Laura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar