Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Papillon

Le Papillon

01/01/2022 | Flixfilm

Le Papillon på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Animation, Short
Instruktion: Antoine Antin, Jenny Rakotomamonjy
Skuespillere: N/A
Spilletid: 4 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ældre mand, der bare vil samle og konservere sommerfugle, oplever sin verden åbne sig, da en ny nabo flytter ind i hans bygning.

Le Papillon havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Papillon på YouTube.Se Le Papillon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le Papillon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Papillon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Papillon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Papillon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar