Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le pays d’où je viens

Le pays d’où je viens

14/03/2022 | Flixfilm

Le pays d’où je viens på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En række behagelige og tragiske misforståelser inspirerer en rig arving forfulgt af detektiver til at forsøge at forene sin dobbeltgænger med dennes hemmelige elsker.

Le pays d’où je viens havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le pays d’où je viens på YouTube.Se Le pays d’où je viens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le pays d’où je viens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le pays d’où je viens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le pays d’où je viens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le pays d’où je viens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar