Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Serment Des Hitler

Le Serment Des Hitler

01/05/2019 | Flixfilm

Se Le Serment Des Hitler på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Emmanuel Amara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 56 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm følger i Adolf Hitlers mystiske nevøs fodspor og undersøger, hvad der blev af Hitler-slægten.


Se Le Serment Des Hitler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Le Serment Des Hitler (The Pact) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Le Serment Des Hitler (The Pact) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Le Serment Des Hitler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Le Serment Des Hitler (The Pact) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Serment Des Hitler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar