Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Serment Des Hitler

Le Serment Des Hitler

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Le Serment Des Hitler på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Emmanuel Amara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 56 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Denne dokumentarfilm følger i Adolf Hitlers mystiske nevøs fodspor og undersøger, hvad der blev af Hitler-slægten.


Se Le Serment Des Hitler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Le Serment Des Hitler (The Pact) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Le Serment Des Hitler (The Pact) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Le Serment Des Hitler herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Le Serment Des Hitler (The Pact) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Serment Des Hitler stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar