Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Serment Des Hitler

Le Serment Des Hitler

01/05/2019 | Flixfilm

Le Serment Des Hitler på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Emmanuel Amara
Skuespillere: Florian M. Beierl, Fabrice d'Almeida, David Gardner
Spilletid: 56 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne dokumentarfilm følger i Adolf Hitlers mystiske nevøs fodspor og undersøger, hvad der blev af Hitler-slægten.

Le Serment Des Hitler (The Pact) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Serment Des Hitler på YouTube.Se Le Serment Des Hitler på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le Serment Des Hitler (The Pact) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Serment Des Hitler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Serment Des Hitler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Serment Des Hitler (The Pact) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar