Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Sourire

Le Sourire

22/01/2022 | Flixfilm

Le Sourire på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Serge Bourguignon
Skuespillere: Jean Négroni, Michel Bouquet
Spilletid: 21 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter at have overlevet et hjerteanfald indleder en psykiater et forhold til en yngre frisindet tennistræner, der har sine egne hemmeligheder og lyster.Se Le Sourire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Le Sourire havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Sourire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Le Sourire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Sourire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Sourire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Sourire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar