Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le testament du docteur Cordelier

Le testament du docteur Cordelier

06/03/2022 | Flixfilm

Le testament du docteur Cordelier på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne genfortælling af Dr. Jekyll og Mr. Hyde gør en parisisk psykiater af uforklarlige årsager en sadistisk patient til sin enearving.

Le testament du docteur Cordelier havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le testament du docteur Cordelier på YouTube.Se Le testament du docteur Cordelier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le testament du docteur Cordelier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le testament du docteur Cordelier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le testament du docteur Cordelier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le testament du docteur Cordelier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar