Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le triomphe de Michel Strogoff

Le triomphe de Michel Strogoff

08/07/2022 | Flixfilm

Le triomphe de Michel Strogoff på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Viktor Tourjansky
Skuespillere: Curd Jürgens, Jacques Bézard, Capucine
Spilletid: 118 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne filmatisering af Jules Vernes roman beder zarinaen en frygtløs oberst om at beskytte hendes nevø, da han frygter en invasion i 1800-tallets Rusland.

Le triomphe de Michel Strogoff havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le triomphe de Michel Strogoff på YouTube.Se Le triomphe de Michel Strogoff på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Le triomphe de Michel Strogoff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le triomphe de Michel Strogoff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le triomphe de Michel Strogoff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le triomphe de Michel Strogoff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar