Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Triporteur

Le Triporteur

14/03/2022 | Flixfilm

Le Triporteur på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Jacques Pinoteau
Skuespillere: Darry Cowl, Béatrice Altariba, Pierre Mondy
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En lystig kageleverandør bliver fyret efter sit seneste uheld. Som glødende fodboldfan tager han afsted på sin trehjulede cykel for at se sit hold spille finale.

Le Triporteur havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Triporteur på YouTube.Se Le Triporteur på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le Triporteur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Triporteur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Triporteur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Triporteur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar